Verhuur van je woning in Spanje

Verhuur je tweede huis in Spanje

Het verhuren van je tweede huis in Spanje is een perfecte manier om geld te verdienen wanneer je er zelf niet bent.
Hoe je de verhuur van je tweede huis in Spanje het beste regelt? Dat bepaal je helemaal zelf. Er zijn verschillende vormen van verhuur, variërend van alles zelf regelen tot alles uitbesteden.

Een huis kopen in Spanje om te verhuren?

Is het aantrekkelijk om een huis in Spanje te kopen om vervolgens te kiezen voor verhuur? Jazeker! Dankzij de huuropbrengsten is er sprake van een plezierige investering, die geld oplevert als je er zelf niet bent. Daarnaast voorspellen de banken dat de vastgoedprijzen de komende jaren blijven stijgen dankzij de verbeterde economische omstandigheden. Of je een appartement of villa koopt, uit elke woning is rendement te halen.

Kopen om te verhuren is dus een prima optie. Maar het wordt natuurlijk nog een stuk leuker wanneer je een paar weken in het jaar vrijhoudt voor jezelf. Zo heb jij alvast een lekkere plek voor je vakantie.

Wat kan ik verwachten van de opbrengsten uit verhuur?

De Costa Blanca is een populaire locatie voor toeristen, er is dus ruim vraag naar verhuur van vakantiewoningen. Zo kan een huis in Spanje uitlopen op een duurzame belegging met een jarenlang rendement. De opbrengsten uit verhuur zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wil je zelf de helft van het jaar in het tweede huis in Spanje vertoeven om vanuit Spanje te werken? Dan vallen de huuropbrengsten uiteraard lager uit. Ga je maar een week per jaar op vakantie in je eigen huis en verhuur je de woning de rest van het jaar? Dan heb je een flink passief inkomen dat groeit. Wil je meer weten over investeren in een woning voor eigen gebruik of verhuur? Dan is CostaFuturo jouw partner.

Dienst 1: Informatie over investering en financiering

Ben je op zoek naar financiering? CostaFuturo heeft een uitgebreid, betrouwbaar en onafhankelijk financieel netwerk welke wij kunnen matchen aan jouw financieringsbehoefte. 

Of wil je investeren met eigen geld en ben je benieuwd naar het mogelijke rendement? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem contact met me op via +316-50841050 of simone@costafuturo.nl, dan vertel ik je graag meer over investeren in Spaans vastgoed.

Dienst 2: Op zoek naar jouw droomhuis

De volgende stap bij het kopen van jouw woning is het bepalen van de wensen die je hebt en de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van het beschikbare budget selecteer ik, speciaal voor jou, woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida die binnen jouw bereik liggen, om te zien of jouw droomhuis erbij zit.

CostaFuturo heeft meer dan 120 projecten en woningen en heeft daarnaast inzicht in nieuwbouwwoningen die binnenkort beschikbaar komen.