Reviews van klanten CostaFuturo

Ilonka & Natascha review

Priscilla, Dennis en Xavi | San Juan

” Sinds we de beslissing hebben genomen om onze dromen na te jagen en te emigreren naar Spanje heeft
Simone ons geholpen de juiste plek te vinden. De wensen die komen kijken bij het vinden van de
geschikte woonplaats in het buitenland is heel anders dan het vinden van een vakantie!

Simone heeft ons hier super mee geholpen waardoor wij onze droomlocatie hebben gevonden. In 6 maanden tijd hebben
wij de beslissing genomen, samen met Simone naar verschillende vastgoedprojecten gekeken en zijn wij
ondertussen verhuisd naar Spanje en wordt ons nieuwbouwappartement gebouwd!

Zonder Simone hadden wij deze stappen niet zo snel kunnen maken en zeker niet de juiste plek gevonden. We zijn haar
ontzettend dankbaar en genieten nog elke dag van de plek waar we wonen!”

Ilonka & Natascha review

Ilonka en Natascha | Dénia

“Via internet zijn we met Simone van CostaFuturo in contact gekomen.
Simone is prettig om mee te overleggen, stelt zich gereserveerd op en zal geen aankoop doordrukken als de klant twijfelt.

Zij hield ons voorafgaand aan het moment van bezichtigingen goed op de hoogte.

Voor haar was het geen probleem om een groot aantal bezichtigingen in te plannen om zo voor ons de kans op de beste locatie zo groot
mogelijk te maken.

De bezichtigingen gingen efficiënt en wij kregen voldoende tijd om de huizen goed te bekijken. Ook het overleg over de biedingen verliep
goed.
De nazorg zoals contacten met Gestor heeft zij ook voor ons geregeld.

Beste Simone, Bedankt voor de samenwerking en wie weet kunnen
we in de toekomst nogmaals van jouw diensten gebruik maken.” 

François, Miranda, Colin en Emily Soons | Finestrat

Niets dan lof over Simone van CostaFutoro!

Van het prille begin tot na de aanschaf van ons vakantiehuis heeft ze ons begeleid. Elke vraag en probleem werd meteen aangepakt en opgelost. Op het persoonlijke vlak was er meteen een klik waardoor het “zakendoen” alleen maar bijzonder prettig is verlopen. We zochten vertier voor ons gezin in combinatie met een investering in de toekomst. We kwamen uit op het prachtige Seascape Resort in Finestrat. Het bleek een goede keuze, we komen er met veel plezier en het resort blijkt wat verhuur betreft ook een bijzonder goede investering. Van A tot Z zijn we optimaal begeleid en kan ik CostaFuturo ten zeerste aanbevelen! Dank voor de goede zorgen en óp naar onze volgende samenwerking.”

Jan en Caroline, Antwerpen

“Wij zochten iemand die ons kon helpen met het zoeken naar ons favoriete appartement. Simone heeft ons heel goed geadviseerd (ook met het financiële deel), ze werkt overzichtelijk en gestructureerd en is heel prettig en duidelijk in haar communicatie.

In een later stadium heeft ze ons geholpen met de verhuur door het organiseren van bezichtigingen, de opstelling van het huurcontract en de communicatie met de huurders. Wij hebben soms moeite om zaken uit handen te geven, maar bij haar gaat dat echt als vanzelf. Simone is een professional; vriendelijk, grondig en correct in elke stap van het traject!”

Annemijn, Utrecht

“Als je op zoek bent naar een betrouwbare intermediair dan ben je bij Simone aan het goede adres. Met Simone als tussenpersoon tussen mijzelf en de huurders heb ik me geen moment zorgen gemaakt dat zaken niet goed verliepen. Ze is betrouwbaar en heel professioneel. Ook van de huurders hoorde ik terug dat ze het contact met Simone als prettig hebben ervaren. Boven alles vond ik haar persoonlijke aanpak onderscheidend. Van het zoeken van een huurder tot aan het opstellen van het contract dacht ze mee in wat voor mij de meest passende aanpak was.”