Moderne villa dichtbij Denia


Ráfol de Almunia, 03769, Alicante, España

Type
Nieuwbouw
Bedrooms
3 Bedrooms
Bathrooms
2 Baths
Area
120

About

Moderne nieuwbouw villa met zeezicht nabij Denia, Rafol d’Almunia

Deze zeer mooie en verzorgde urbanisatie is gelegen nabij enkele typische Spaanse dorpjes waar u nog geniet van de plaatselijke bevolking en zijn gewoontes.

Uitstekend gelegen op slechts 15 minuten afstand naar de stranden en het centrum van het bruisende Denia en op 10 minuten afstand bereikt u het gekende shoppingcenter van Ondara.

U geniet hier van op al onze beschikbare bouw percelen van een prachtig zeezicht en alsook de charme van het omliggende gebergte.

Deze villa is ingedeeld met drie slaapkamers, twee badkamers, ruime woonkamer en moderne ingerichte open keuken met kookeiland.

De villa’s worden gebouwd met de allernieuwste moderne technieken en zijn voorzien van centrale airco installatie met verdeling van warme of koude lucht, ramen en deuren van de hoogste kwaliteit.

In de slaapkamers treft u een dressing room of ingebouwde kasten.

Inbegrepen in de prijs een privaat zwembad en de aangelegde terrassen plus oprit van de wagen.

Perceel 980m2, bewoonbare oppervlakte 134m2, terrassen 79 m2, zwembad 3.8 x 10 meter.

Deze villa’s worden gebouwd door een plaatselijk bouwbedrijf met reeds meer dan 40 jaar ervaring in deze regio en een volledig Nederlands – Vlaamstalige begeleiding in het ganse koop en bouw proces.

U als klant hebt inspraak in keuze van keuken, badkamer en betegeling zodat uw toekomstige woning voldoet aan uw persoonlijke smaak en inrichting.

Details

Type: Nieuwbouw

Price: 490,000

Bed Rooms: 3

Area: 120

Bathrooms: 2

Similar Properties

490,000

Contact Info