Luxe villa met uitzicht in Polop


Polop de la Marina, 03520, Alicante, España

Type
Nieuwbouw
Bedrooms
3 Bedrooms
Bathrooms
2 Baths
Area
138

About

Luxe villa met prachtig uitzicht in Polop de la Marina.

Alle villa´s staan op eigen grond van 400 m2. Er zijn 2 verschillende modellen die herkenbaar zijn door het moderne design.

De woningen beschikken over 3 slaapkamers met inbouwkasten en elektrische rolluiken en 2 of 3 complete badkamers met doucheschermen, meubels en vloerverwarming.

Het design is ontworpen om het maximale aan daglicht in de woning te verkrijgen, bovendien een prachtig zicht op de tuin en zwembad.

Onderbouw met garage en directe toegang tot de woning. Het zwembad is een “infinity” van 9m x 3,7m gelegen in een tuin met ruim terras.

Centrale airconditioning in de gehele woning, binnen en buiten verlichting, elektrische rolluiken,in de hele woning en dubbel glas (Climalit)

Gelegen in Polop, een rustig typisch Spaans dorpje met veel sociaal leven, winkels, restaurants, supermarkten en alle voorzieningen. Omringd door een prachtige natuurlijke omgeving.

Op slechts 15 minuten rijden van de stranden van Altea en Benidorm, en 40 minuten van het internationale vliegveld van Alicante.

Details

Type: Nieuwbouw

Price: 580,000

Bed Rooms: 3

Area: 138

Bathrooms: 2

Similar Properties

580,000

Contact Info