Investeren in vastgoed aan de Costa Blanca

Een plezierige manier van beleggen

Investeren in vastgoed aan de Costa Blanca is een plezierige manier van beleggen. Zo heb je gelijk je eigen vakantieadres of woning voor de toekomst. Bovendien is het risico relatief laag. Je bent niet afhankelijk van het succes van één bedrijf of munt en vastgoed houdt altijd een bepaalde waarde. Waarom is investeren in vastgoed aan de Costa Blanca een slimme zet en welk rendement kun je verwachten?

Waarom investeren in vastgoed aan de Costa Blanca?

Huizen aan de Costa Blanca zijn bijzonder populair: jaarlijks kopen veel Nederlanders en Belgen hier vastgoed. Daar is een aantal goede redenen voor.

Investeren aan de Costa Blanca is relatief goedkoop. Een gemiddelde nieuwbouwvilla hier is ongeveer €100.000 goedkoper dan aan de Costa del Sol. Dát is interessant, want de prijzen aan de Costa Blanca zijn bezig aan een inhaalslag. Een vakantiewoning in Costa Blanca valt onder de meest plezierige belegging, je maakt er zelf gebruik van wanneer je maar wilt en je verhuurt wanneer jij dat wenst. Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren in een tweede huis. Vanaf €80.000 heb jij je appartement in Torrevieja en behaal je meer rendement dan met sparen. En dat is makkelijker dan je denkt.

Waarom investeren via CostaFuturo?

 
Ik ben jouw enige aanspreekpunt en regel alles tot in de puntjes. Ik leid je graag rond in de omgeving, laat je potentiële investeringsmogelijkheden zien en leg je graag uit hoe je zoveel mogelijk rendement kunt behalen en hoe je een diverse portefeuille op kunt bouwen met het investeren in vastgoed aan de Costa Blanca.

Waarom richt CostaFuturo zich alleen op nieuwbouw?

 
Omdat jij als investeerder dan zeker weet dat de staat van de woning optimaal is en je rendement hoger is. Ook heb je geen overdrachtskosten en weet je zeker dat je na het inrichten van de woning zelf meteen gebruik kunt maken van je huis in Spanje of deze direct geschikt kunt maken voor verhuur. Het inrichten van de woning kun je, net als het verhuren, indien gewenst volledig aan mij overlaten. Ik regel de rest voor je, hoe en wanneer jij dat wilt. En als kers op de taart stijgt de waarde van een nieuwbouwwoning met 10 tot 30% tijdens de bouw!

Kortom, investeren aan de Costa Blanca zorgt voor:

N

waardevermeerdering voor hogere huurprijzen, waardoor je meer rendement binnen kunt halen

N

waardevermeerdering opdat je de woning later tegen een veel hoger bedrag kunt verkopen dan de initiële aankoopwaarde

N

hogere vastgoedwaarde en financieringsmogelijkheden voor volgende vastgoedinvesteringen, al dan niet aan de Costa Blanca

De huizenprijzen in Spanje zitten in de lift


Tussen 2008 en 2015 is de Spaanse huizenmarkt in het rood gegaan. Te weinig vertrouwen in de economie en de teruglopende werkgelegenheid hebben hun stempel gedrukt op de prijzen van vastgoed. Maar sinds 2016 zijn de cijfers weer groen. In 2018 nam de gemiddelde waarde van een woning maar liefst 8,8% toe, waarbij de Spaanse costa’s het leeuwendeel van de stijging voor hun rekening namen.

We zijn nog lang niet terug bij het prijsniveau van 2007. Daarom verwachten de banken en vastgoedexperts dat de prijzen van woningen alleen maar verder zullen stijgen in de nabije toekomst. Sterker nog: tijdens de bouwfase van jouw droomwoning aan de Costa Blanca en Costa Cálida stijgt de waarde gemiddeld al tussen de 10 en 30 procent! Daarmee heb je letterlijk rendement voordat je de sleutel in handen hebt.

Wil jij op een leuke manier investeren met goed rendement? Bel me dan vandaag nog op +316-50841050 of mail naar simone@costafuturo.nl om een persoonlijke afspraak met me te maken!

Diensten

Dienst 2: Op zoek naar jouw droomhuis

De volgende stap bij het kopen van jouw woning is het bepalen van de wensen die je hebt en de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van het beschikbare budget selecteer ik, speciaal voor jou, woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida die binnen jouw bereik liggen, om te zien of jouw droomhuis erbij zit.

CostaFuturo heeft meer dan 120 projecten en woningen en heeft daarnaast inzicht in nieuwbouwwoningen die binnenkort beschikbaar komen.

Dienst 3: Verhuur van jouw woning

 
Kopen om te verhuren is een prima optie. Costa Blanca en Costa Cálida is een populaire locatie voor toeristen. Er is dus ruim vraag naar vakantiewoningen. Wanneer je je vakantiehuis via CostaFuturo hebt gekocht, kan ik, indien gewenst, ook de verhuur voor je regelen.