Investeren in vastgoed aan de Costa Blanca

Een plezierige manier van beleggen

Investeren in vastgoed aan de Costa Blanca is een plezierige manier van beleggen. Zo heb je gelijk je eigen vakantieadres of woning voor de toekomst. Bovendien is het risico relatief laag. Je bent niet afhankelijk van het succes van één bedrijf of munt en vastgoed houdt altijd een bepaalde waarde. Welke redenen zijn er nog meer om te investeren in vastgoed aan de Costa Blanca? En welk rendement kun je verwachten?

Redenen om te investeren in vastgoed aan de Costa Blanca

Huizen aan de Costa Blanca zijn bijzonder populair: jaarlijks kopen velen Nederlanders en Belgen hier vastgoed. Daar zijn een aantal goede redenen voor.

Investeren aan de Costa Blanca is relatief goedkoop. Een gemiddelde nieuwbouwvilla hier is ongeveer €100.000 goedkoper dan aan de Costa del Sol. Dat is interessant, want de prijzen aan de Costa Blanca zijn bezig aan een inhaalslag.

Een vakantiewoning in Costa Blanca valt onder de meest plezierige belegging: je maakt er zelf gebruik van wanneer je maar wilt en je verhuurt wanneer jij dat wenst. Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren in een tweede huis. Vanaf €80.000 heb jij je appartement in Torrevieja en behaal je meer rendement dan met sparen. En dat is makkelijker dan je denkt.

Waarom investeren via CostaFuturo?

Ik ben jouw enige aanspreekpunt en regel alles tot in de puntjes. Ik leid je graag rond in de omgeving en laat je potentiële investeringsmogelijkheden zien. Daarnaast leg ik je uit hoe je zoveel mogelijk rendement behaalt en hoe je een divers portefeuille opbouwt met investeringen in vastgoed aan de Costa Blanca.

Waarom kiezen voor nieuwbouw?

Met nieuwbouw weet je als investeerder zeker dat de staat van de woning optimaal is en je rendement hoger is. Ook heb je geen overdrachtskosten. En als kers op de taart stijgt de waarde van een nieuwbouwwoning met 10 tot 30% tijdens de bouw!

Is de woning ingericht? Dan maak je er meteen zelf gebruik van óf maak je hem direct geschikt voor verhuur. Het inrichten van de woning kun je indien gewenst volledig aan mij overlaten. Hetzelfde geldt voor verhuur van de woning.

Kortom, investeren in vastgoed aan de Costa Blanca zorgt voor:

N

waardevermeerdering voor hogere huurprijzen, waardoor je meer rendement binnen kunt haalt

N

waardevermeerdering, omdat je de woning later tegen een hoger bedrag kunt verkopen dan de initiële aankoopwaarde

N

hogere vastgoedwaarde en financieringsmogelijkheden voor volgende vastgoedinvesteringen, al dan niet aan de Costa Blanca

Huizenprijzen in Spanje in de lift

Tussen 2008 en 2015 is de Spaanse huizenmarkt in het rood gegaan. Te weinig vertrouwen in de economie en de teruglopende werkgelegenheid hebben hun stempel gedrukt op de prijzen van vastgoed. Maar sinds 2016 zijn de cijfers weer groen. In 2018 nam de gemiddelde waarde van een woning maar liefst 8,8% toe, waarbij de Spaanse costa’s het leeuwendeel van de stijging voor hun rekening namen.

We zijn nog lang niet terug bij het prijsniveau van 2007. Daarom verwachten de banken en vastgoedexperts dat de prijzen van woningen alleen maar verder zullen stijgen in de nabije toekomst. Sterker nog: tijdens de bouwfase van jouw droomwoning aan de Costa Blanca en Costa Cá¡lida stijgt de waarde gemiddeld al tussen de 10 en 30 procent! Daarmee heb je letterlijk rendement voordat je de sleutel in handen hebt.

Wil jij op een leuke manier investeren met goed rendement? Bel me vandaag nog op +31 6 50841050 of mail naar simone@costafuturo.nl  om een persoonlijke afspraak te maken.

Diensten

Stap 2: Op zoek naar jouw droomhuis

De volgende stap bij het kopen van jouw woning is het bepalen van de wensen die je hebt en de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van het beschikbare budget selecteer ik woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida die binnen jouw bereik liggen.

CostaFuturo heeft meer dan 120 projecten en woningen en heeft daarnaast inzicht in nieuwbouwwoningen die binnenkort beschikbaar komen.

Wil je weten hoe het kopen van een huis in zijn werk gaat? Bekijk onze pagina over het kopen van een huis in Spanje.

 

Stap 3: Verhuur van je (tweede) huis

Het verhuren van je tweede huis in Spanje is een perfecte manier om geld te verdienen wanneer je er zelf niet bent! De Costa Blanca is een populaire locatie voor toeristen. Er is dus een ruime vraag naar vakantiewoningen.

Koop je een woning via CostaFuturo? Dan breng ik je, indien gewenst, in contact met betrouwbare partners op gebied van beheer, onderhoud en/of verhuur. Wij helpen je graag om het zo makkelijk mogelijk te maken!

Lees meer op onze pagina over het verhuren van je woning.