Een huis kopen in Spanje

Jouw droomhuis kopen aan de Costa Blanca was nog nooit zo makkelijk

Zie jij jezelf al zitten onder de Spaanse zon met een drankje in de hand of de laptop voor je op tafel met uitzicht op zee? Ik wel. Daarom werk ik met regelmaat aan de Costa Blanca en ben ik meerdere malen per jaar in Spanje aan het werk of vakantie aan het vieren. Met een tweede woning in Spanje is beide mogelijk. Wonen & werken is makkelijk: na 2,5 vliegen is goede wifi alles wat je nodig hebt.

Waarom Costa Blanca?

N

Vriendelijke mensen en een erg aangenaam klimaat

N

Een van de gezondste regio’s ter wereld volgens de WHO

N

Gemakkelijk te bereiken dankzij de vliegvelden Alicante en Valencia

N

Prachtige natuur in de nabije omgeving

N

Veel sport- en recreatiemogelijkheden

Meer dan 300 dagen per jaar zon, lekker eten en aangename temperaturen in alle seizoenen. Deze regio is de gezondste regio in Europa volgens de WHO. Een paar weken per jaar aan de Costa Blanca levert volgens mensen die dit regelmatig doen, dan ook een merkbaar verschil in stress level op. Als dat geen reden is om hier een tweede huis te kopen.

Hoe werkt het kopen van een huis in Spanje?

Er zijn veel regels, lokale gebruiken en vereisten waar je rekening mee moet houden. Als onroerend goed intermediair regel ik alles om het kopen van een huis aan de Costa Blanca of Costa Cálida zo makkelijk mogelijk te maken. Een extra reden om voor CostaFuturo te kiezen is dat het jou niets kost! De verkopende partij betaalt namelijk de courtage. Kies je voor CostaFuturo bij het kopen van je droomhuis, dan ziet dit proces er als volgt uit.

Stap 1: Checklist & Budget

We beginnen met het opstellen van het budget en/of de financieringsmogelijkheden. Aan de hand van een checklist stel ik vervolgens een lijst samen met potentiële woningen die aan jouw wensen en budget voldoen.
Daarnaast kan ik binnen mijn netwerk altijd huizen aan de Costa Blanca en aan de Costa Cálida vinden die nog niet op de markt aangeboden worden.

Stap 2: Bezichtiging

Heb je interesse in een aantal woningen? Dan gaan we die samen bezichtigen en kun je meteen de omgeving verkennen. Aangezien ik meerdere malen per jaar aan de Costa Blanca woon en werk, weet ik veel leuke plekken te vinden, zoals goede restaurants, mooie wandelroutes en leuke strandjes.

Stap 3: Jouw huis kopen

De laatste stap is het kopen van de woning. Uiteraard help ik je bij elke stap binnen dit proces. En ook na het kopen van je tweede huis kun je altijd bij mij terecht, bijvoorbeeld voor beheer, onderhoud en verhuur.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ga naar het aanbod en maak alvast je eigen selectie via ‘Favorieten’ op de website!

Waarom een huis kopen met CostaFuturo?

N

Persoonlijke begeleiding

N

Eén aanspreekpunt

N

Altijd bereikbaar in Nederland en Spanje

N

Uitgebreid netwerk van experts en specialisten

Wanneer je kiest voor CostaFuturo kun je dus met één aanspreekpunt en zonder gedoe een huis kopen.

 

Ik ben geen aankoopmakelaar, maar een onroerend goed intermediair. Ik help je bij elke stap, van A tot Z. Zo help ik je met het beheer en de verhuur van de woning na de aankoop, als je dit wilt. Koop je een huis via CostaFuturo, dan komen er geen extra kosten om de hoek. De verkopende partij betaalt namelijk de courtage.

Dienst 1: Informatie over investering en financiering

Ben je op zoek naar financiering? CostaFuturo heeft een uitgebreid, betrouwbaar en onafhankelijk financieel netwerk welke wij kunnen matchen aan jouw financieringsbehoefte.

Of wil je investeren met eigen geld en ben je benieuwd naar het mogelijke rendement? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem contact met me op via +316-50841050 of simone@costafuturo.nl, dan vertel ik je graag meer over investeren in Spaans vastgoed.

Dienst 3: Verhuur van jouw woning

Kopen om te verhuren is een prima optie. Costa Blanca en Costa Cálida is een populaire locatie voor toeristen. Er is dus ruim vraag naar vakantiewoningen. Wanneer je je vakantiehuis via CostaFuturo hebt gekocht, kan ik, indien gewenst, ook de verhuur voor je regelen.