Huis kopen aan de Costa Blanca

Jouw droomhuis aan de Costa Blanca

Zie jij jezelf al zitten onder de Spaanse zon? Met een drankje in de hand, of je laptop voor je op tafel met uitzicht op zee? Ik wel! Daarom werk ik met regelmaat aan de Costa Blanca en ben ik meerdere malen per jaar in Spanje aan het werk of vakantie aan het vieren. Met een tweede woning in Spanje is beiden mogelijk. Wonen & werken is makkelijk: na 2,5 vliegen is goede wifi alles wat je nodig hebt!

Hoe werkt het kopen van een huis aan de Costa Blanca?

Er zijn veel regels, lokale gebruiken en vereisten waar je rekening mee moet houden. Als aankoopmakelaar regel ik alles om het kopen van een huis aan de Costa Blanca of Costa Cálida zo makkelijk mogelijk te maken. Een extra reden om voor CostaFuturo te kiezen is dat het jou niets kost! De verkopende partij betaalt namelijk de courtage. Kies je voor CostaFuturo bij het kopen van je droomhuis? Dan ziet het proces er als volgt uit.

Stap 1: Checklist & budget

We beginnen met het opstellen van het budget en/of de financieringsmogelijkheden. Aan de hand van een checklist stel ik een lijst samen met potentiële woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. Daarnaast kan ik binnen mijn netwerk altijd huizen aan de Costa Blanca en aan de Costa Cälida vinden die nog niet op de markt aangeboden worden.

Stap 2: Bezichtiging

Heb je interesse in een aantal woningen? Dan gaan we die samen bezichtigen en kun je meteen de omgeving verkennen. Aangezien ik meerdere malen per jaar aan de Costa Blanca woon en werk, weet ik veel leuke plekken te vinden. Zo geef ik je graag tips voor de beste restaurants, mooiste wandelroutes en leukste stranden!

Stap 3: Jouw huis kopen

 

De laatste stap is het kopen van de woning. Uiteraard help ik je bij elke stap binnen dit proces. En ook na het kopen van je tweede huis kun je altijd bij mij terecht, bijvoorbeeld voor beheer, onderhoud en verhuur. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel het aanbod!

 

Waarom kiezen voor CostaFuturo?

N

Persoonlijke begeleiding

N

Één aanspreekpunt

N

Altijd bereikbaar in Nederland en Spanje

N

Uitgebreid netwerk van experts en specialisten

Wanneer je kiest voor CostaFuturo heb je één aanspreekpunt en koop je zonder gedoe een huis aan de Costa Blanca.

 

Redenen om een huis te kopen aan Costa Blanca

 

N

Meer dan 300 dagen per jaar zon, lekker eten en aangename temperaturen in alle seizoenen

N

Één van de gezondste regio’s ter wereld volgens de WHO

N

Gemakkelijk te bereiken dankzij de vliegvelden van Alicante en Valencia

N

Prachtige natuur in de nabije omgeving

N

Veel sport- en recreatiemogelijkheden

Jouw aankoopmakelaar aan de Costa Blanca

Ik help je bij elke stap: van A tot Z. Ook met het beheer en de verhuur van de woning na de aankoop, als je dit wilt. Koop je een huis via CostaFuturo? Dan komen hier geen extra kosten bij kijken. De verkopende partij betaalt namelijk de courtage.

Bel me vandaag nog op +31 6 50841050 of mail naar simone@costafuturo.nl om een persoonlijke afspraak te maken.

 

Diensten

Stap 1: Informatie over investering en financiering

Ben je op zoek naar financiering? CostaFuturo heeft een uitgebreid, betrouwbaar en onafhankelijk financieel netwerk welke wij kunnen matchen aan jouw financieringsbehoefte.

Wil je investeren met eigen geld, en ben je benieuwd naar het mogelijke rendement? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Op onze pagina over investeren aan de Costa Blanca lees je meer over de voordelen van investeren én hoe CostaFuturo je hierbij helpt.

Stap 3: Verhuur van je (tweede) huis

Het verhuren van je tweede huis in Spanje is een perfecte manier om geld te verdienen wanneer je er zelf niet bent! De Costa Blanca is een populaire locatie voor toeristen. Er is dus een ruime vraag naar vakantiewoningen.

Koop je een woning via CostaFuturo? Dan breng ik je, indien gewenst, in contact met betrouwbare partners op gebied van beheer, onderhoud en/of verhuur. Wij helpen je graag om het zo makkelijk mogelijk te maken!

Lees meer op onze pagina over het verhuren van je woning.