Geld verdienen zonder te werken met een huis in Spanje

Extra inkomsten naast je salaris? Door het verhuren van je tweede huis in Spanje heb je financieel meer rust. Je verdient namelijk geld zonder dat je aan het werk bent: een passief inkomen.

Wanneer je op internet zoekt op passief inkomen of geld verdienen zonder te werken, lees je vooral veel over aandelen of cryptovaluta. Naast het risico dat hieraan verbonden is, vinden wij het persoonlijk een veel prettiger idee wanneer je direct kunt genieten van je investering. Wat klinkt beter voor jou: een aandeel bezitten of een tweede huis in Spanje?

Waarom zou je een passief inkomen willen hebben?

  • Om minder afhankelijk te zijn van je salaris
  • Om je eigen financiële toekomst te bepalen
  • Inkomen als aanvulling of in plaats van je pensioen
  • Om een deel van je inkomsten te gebruiken voor je vaste lasten en het onderhoud van je vakantiewoning
  • Om te kunnen genieten van je eigen huis aan de Costa Blanca en eraan te verdienen wanneer je er niet bent

De voordelen van investeren in een nieuwbouwwoning?

Investeer je in een nieuwbouwwoning? Dan ben je de eerste bewoner. Alles is nieuw en de staat van de woning is perfect. Je vakantiehuis is meteen geschikt voor verhuur. Verder kun je erop rekenen dat je woning voorzien is van recente bouw- en energiecertificaten en je hebt geen overdrachtskosten. De waarde van de woning stijgt tijdens de bouw vaak met maar liefst 10 tot 30 procent.

Hoe passief is dat passieve inkomen nou eigenlijk?

Vaak wordt passief inkomen te rooskleurig geschetst, omdat je er toch best wat werk aan hebt. Bij CostaFuturo hebben we daaraan gedacht. Koop jij je vakantiehuis via CostaFuturo? Dan kunnen wij, indien gewenst, ook de verhuur voor je regelen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze pagina over investeren in vastgoed aan de Costa Blanca.