Diensten CostaFuturo

Een tweede huis in Spanje

Als onroerend goed intermediair ben ik jouw springplank naar de Spaanse woningmarkt. Of het nu gaat om informatie over financiering, investering, begeleiden van het koopproces, het beheer en verhuur, je hebt maar één telefoonnummer nodig!

Wil je weten wat CostaFuturo concreet voor jou kan doen? Onderstaand vind je de diensten die we bieden. Wil je meer weten, neem dan contact met me op.

Dienst 1: Informatie over investering en financiering

Ben je op zoek naar financiering? CostaFuturo heeft een uitgebreid, betrouwbaar en onafhankelijk financieel netwerk welke wij kunnen matchen aan jouw financieringsbehoefte. 

Of wil je investeren met eigen geld en ben je benieuwd naar het mogelijke rendement? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem contact met me op via +316-50841050 of simone@costafuturo.nl, dan vertel ik je graag meer over investeren in Spaans vastgoed.

Dienst 2: Op zoek naar jouw droomhuis

 
De volgende stap bij het kopen van jouw woning is het bepalen van de wensen die je hebt en de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van het beschikbare budget selecteer ik, speciaal voor jou, woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida die binnen jouw bereik liggen, om te zien of jouw droomhuis erbij zit.

CostaFuturo heeft meer dan 120 projecten en woningen en heeft daarnaast inzicht in nieuwbouwwoningen die binnenkort beschikbaar komen.

Dienst 3: Verhuur van jouw woning

 
Kopen om te verhuren is een prima optie. Costa Blanca en Costa Cálida is een populaire locatie voor toeristen. Er is dus ruim vraag naar vakantiewoningen. Wanneer je je vakantiehuis via CostaFuturo hebt gekocht, kan ik, indien gewenst, ook de verhuur voor je regelen.

Waar kan ik je nog meer bij helpen?

Ook na het kopen van je woning kun je bij mij terecht. Verhuur, onderhoud, aanleggen van alarmsystemen of je tweede huis in Spanje verzekeren? CostaFuturo staat ook dan voor je klaar.

Denk aan:

N

 Fiscale zaken zoals belastingaangifte, aanvraag NIE en belastingen in Spanje

N

Bouwkundige werkzaamheden zoals bouwinspectie

N

Notariële ondersteuning, zoals volmachten regelen, erfenis afhandelen of testamenten opzetten

N

Onderhoud aan de woning bij langdurige afwezigheid

N

Vertalingen (ook rechtsgeldig voor de notaris bijvoorbeeld)

N

Inschrijven in het bevolkingsregister

Heb je al een aantal leuke woningen op de website gezien die je graag wilt bekijken? Dan gaan we samen deze woningen bezichtigen en kun je direct kennismaken met de omgeving. Aangezien ik meerdere malen per jaar aan de Costa Blanca woon en werk, weet ik veel leuke plekken te vinden, zoals goede restaurants, mooie wandelroutes en leuke strandjes.