Diensten CostaFuturo

Een (tweede) woning aan de Costa Blanca

Als aankoopmakelaar ben ik jouw springplank naar de Spaanse woningmarkt. Of het nu gaat om informatie over financiering, investering, begeleiden van het koopproces, het beheer en verhuur: met CostaFuturo heb je maar één telefoonnummer nodig!

Wil je weten wat CostaFuturo concreet voor jou kan doen? Onderstaand vind je de diensten die CostaFuturo aanbiedt. Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaande button.

Dienst 1: Informatie over investering en financiering

Ben je op zoek naar financiering? CostaFuturo heeft een uitgebreid, betrouwbaar en onafhankelijk financieel netwerk welke wij kunnen matchen aan jouw financieringsbehoefte.

Wil je investeren met eigen geld, en ben je benieuwd naar het mogelijke rendement? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Op onze pagina over investeren aan de Costa Blanca lees je meer over de voordelen van investeren én hoe CostaFuturo je hierbij helpt.

 

Dienst 2: Op zoek naar jouw droomhuis

De volgende stap bij het kopen van jouw woning is het bepalen van de wensen die je hebt en de mogelijkheden die er zijn. Aan de hand van het beschikbare budget selecteer ik woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida die binnen jouw bereik liggen.

CostaFuturo heeft meer dan 120 projecten en woningen en heeft daarnaast inzicht in nieuwbouwwoningen die binnenkort beschikbaar komen.

Wil je weten hoe het kopen van een huis in zijn werk gaat? Bekijk onze pagina over het kopen van een huis aan de Costa Blanca.

 

Dienst 3: Verhuur van je (tweede) huis

Het verhuren van je tweede huis in Spanje is een perfecte manier om geld te verdienen wanneer je er zelf niet bent! De Costa Blanca is een populaire locatie voor toeristen. Er is dus een ruime vraag naar vakantiewoningen.

Koop je een woning via CostaFuturo?Dan breng ik je, indien gewenst, in contact met betrouwbare partners op gebied van beheer, onderhoud en/of verhuur. Wij helpen je graag om het zo makkelijk mogelijk te maken!

Lees meer op onze pagina over het verhuren van je woning.

 

Welke diensten biedt CostaFuturo nog meer aan?

Ook na het kopen van je woning kun je bij mij terecht. Heb je hulp nodig bij verhuur, onderhoud of de aanleg van alarmsystemen? Of wil je je (tweede) woning aan de Costa Blanca verzekeren? Ook dan staat CostaFuturo voor je klaar. Ik help je bij:

N

Fiscale zaken zoals belastingaangifte, aanvraag NIE en belastingen in Spanje

N

Bouwkundige werkzaamheden zoals bouwinspectie

N

Notariële ondersteuning, zoals volmachten regelen, erfenis afhandelen of testamenten opzetten

N

Onderhoud aan de woning bij langdurige afwezigheid

N

Vertalingen (ook rechtsgeldig voor de notaris bijvoorbeeld)

N

Inschrijven in het bevolkingsregister

Heb je het woningaanbod bekeken en woningen gezien die je graag wilt bekijken? Dan gaan we samen deze woningen bezichtigen en kun je direct kennismaken met de omgeving. Aangezien ik meerdere malen per jaar aan de Costa Blanca woon en werk, weet ik veel leuke plekken te vinden, zoals goede restaurants, mooie wandelroutes en leuke strandjes.