Aankoopmakelaar aan de Costa Blanca

Een (tweede) woning in Spanje dankzij CostaFuturo

Mijn naam is Simone Kuipers. In 2007 heb ik zelf mijn eerste beleggingspand in Amsterdam gekocht, waardoor ik meer financiële vrijheid verworven heb. Sinds 2015 combineren wij wonen en werken in Nederland en in Spanje. In het winterseizoen zijn wij voornamelijk in Spanje en in het zomerseizoen in Nederland. In 2019 heb ik CostaFuturo opgericht om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te helpen die nieuwsgierig en ondernemend zijn en de juiste stappen willen zetten om te investeren in vastgoed in Spanje. Waarom kiezen voor CostaFuturo als aankoopmakelaar aan de Costa Blanca? Omdat je dan gebruik maakt van een persoonlijk team met vele jaren ervaring op de vastgoedmarkt, een uitgebreid financieel netwerk, een emigratiedesk en een woningaanbod op maat, nieuw en bestaand om jouw droom te realiseren.

Wat Doet CostaFuturo voor jou?

Onze kennis, ervaring en netwerk maken het mogelijk om het kopen van jouw droomhuis te realiseren. Wij geven inzicht in investeringen en rendement over de woningmarkt in Spanje. Daarnaast welke financieringsmogelijkheden er zijn en wij brengen je in contact met betrouwbare partners in ons eigen netwerk. Afhankelijk van het budget gaan wij met jou op zoek naar de juiste woning op de juiste locatie in Costa Blanca of Costa Cálida.

Aankoopmakelaar Costa Blanca

Als aankoopmakelaar aan de Costa Blanca is CostaFuturo pas tevreden als jij denkt dat een huis kopen in Spanje makkelijk is. Er hoeft geen drempel te zijn en al helemaal geen gedoe. Wat klinkt aantrekkelijker: een adresboek vol met telefoonnummers in Spanje voor het geval er wat aan de hand is, of één telefoonnummer voor koop, verhuur en beheer van de woning en al je vragen? Maak een afspraak met ons in Spanje of Nederland.

Ons team

Ons team bestaat uit gedreven vakmensen met een professionele en persoonlijke aanpak. Wij zijn een klein, informeel en persoonlijk team. Bewust klein zodat wij persoonlijke aandacht kunnen blijven garanderen. Zowel voor, tijdens als na de aankoop. Wil je meer weten over kopen, investeren of emigreren zonder gedoe? Maak een afspraak met ons in Spanje of Nederland.

Simone Kuijpers Makelaar bij CostaFuturo

Simone Kuipers

Geregistreerd makelaar Costa Blanca & Cálida

Sinds 2015 wonen en werken wij in Nederland en in Spanje. Met meer dan 15 jaar ervaring op de vastgoedmarkt en de financiële sector besloot Simone CostaFuturo op te richten. Met die kennis en ervaring wil Simone anderen helpen die nieuwsgierig en ondernemend zijn om te emigreren of te investeren in vastgoed in Spanje.

Waarom Costa Blanca? 

“Ik wil mijn hele leven op slippers kunnen lopen”.

Dirk Julio de Ridder

Geregistreerd makelaar Costa Blanca
RAICV 3190

Dirk Julio werkt al sinds 1986 in de Spaanse vastgoedmarkt als makelaar en consultant. Met meer dan 36 jaar ervaring en daarmee een enorm netwerk in Costa Blanca is Dirk Julio een autoriteit. Dirk Julio luistert goed naar de wensen van de klant en weet dit te vertalen in een mooie selectie woningen om te bezichtigen. Dirk Julio kijkt verder dan het gangbare woningaanbod en weet dankzij zijn netwerk welke woning nog op de markt gaat komen. Altijd handig als je als klant net iets anders wilt.

Waarom Costa Blanca?

“Zon, natuur, zee, bergen, mijn moestuin en het dagelijkse gevoel dat ik al werkend op vakantie ben”

Joëlle Sanchez Maarschalkerweerd

Emigratieconsultant

Joëlle, onze emigratieconsultant, heeft waardevolle ervaring opgedaan door zowel in 2002 als in 2022 naar Spanje te emigreren met haar gezin. Haar persoonlijke ervaringen hebben haar expertise op het gebied van emigratie naar Spanje verrijkt. Ze krijgt voldoening door anderen te kunnen assisteren bij dit proces en heeft een grote passie voor het organiseren en uitzoeken van zaken.

Waarom Costa Blanca?

“De omgeving en de kust maken mij heel erg gelukkig!”