Simone Kuipers: Aankoopmakelaar
aan de Costa Blanca

Een (tweede) woning in Spanje dankzij CostaFuturo

Mijn naam is Simone Kuipers. In 2007 heb ik zelf mijn eerste beleggingspand in Amsterdam gekocht, waardoor ik meer financiële vrijheid verworven heb. Sinds 2015 combineren wij wonen en werken in Nederland en in Spanje. In het winterseizoen zijn wij voornamelijk in Spanje en in het zomerseizoen in Nederland. Met die kennis en ervaring wil ik anderen helpen die nieuwsgierig en ondernemend zijn en de juiste stappen willen zetten om te investeren in vastgoed in Spanje. Waarom kiezen voor CostaFuturo als aankoopmakelaar aan de Costa Blanca? Omdat je dan gebruik maakt van meer dan 15 jaar ervaring op de vastgoedmarkt én mijn uitgebreide financieel netwerk om jouw droom te realiseren.

Wat doet CostaFuturo voor jou?

Mijn kennis, ervaring en netwerk maken het mogelijk om het kopen van jouw droomhuis te realiseren. Ik geef je inzicht in investeringen en rendement over de woningmarkt in Spanje. Daarnaast weet ik welke financieringsmogelijkheden er zijn en kan ik je in contact brengen met betrouwbare partners in mijn eigen netwerk. Afhankelijk van het budget ga ik met jou op zoek naar de juiste woning op de juiste locatie in Costa Blanca of Costa Cálida.

Aankoopmakelaar Costa Blanca

Als aankoopmakelaar aan de Costa Blanca is CostaFuturo pas tevreden als jij denkt dat een huis kopen in Spanje makkelijk is. Er hoeft geen drempel te zijn en al helemaal geen gedoe. Wat klinkt aantrekkelijker: een adresboek vol met telefoonnummers in Spanje voor het geval er wat aan de hand is, of één telefoonnummer voor koop, verhuur en beheer van de woning en al je vragen? Maak een afspraak met mij in Spanje of Nederland.